Voedingsdeskundige Hoogeveen

.

Voedingsdeskundige met persoonlijke begeleiding

Om u te helpen met uw doelen omtrent afvallen, bieden we bij Fantastic Sports te Hoogeveen de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een voedingsdeskundige.

Wat is en doet een voedingsdeskundige?

Een voedingsdeskundige is over het algemeen iemand die afgestudeerd is in Voeding & Gezondheid en dus, zoals de naam aal aangeeft, deskundig is op het gebied van voeding. Anders dan een diëtist is deze titel niet beschermd. Voor advies betreft een gezondere leefstijl, vragen over voeding of hulp bij afvallen kun je bij een voedingsdeskundige terecht. Een verschil met de diëtist is echter dat medische klachten niet door een voedingsdeskundige in behandeling worden genomen aangezien de diëtist hiervoor ook gestudeerd heeft.

Een voedingsdeskundige in combinatie met Fantastisch Afvallen

Bij Fantastic Sport bieden wij een uniek programma aan (tevens uniek in Hoogeveen) om snel en effectief af te vallen: Fantastisch Afvallen. Met dit programma werken we onder andere met een voedingsdeskundige om onder andere te kijken wat voor u een goed dieet zou zijn om uw streefgewicht te halen en te behouden. Daardoor werkt het programma met de juiste professionals die u persoonlijk begeleiden. Het afvallen gebeurt zo op een gezonde manier en is toegespitst op het individu. Ook voor vragen omtrent het dieet kunt u bij de voedingsdeskundige terecht.

Door de voedingsdeskundige die helpt bij het dieet van Fantastisch Afvallen weet u dus zeker dat u op een professionele manier naar uw doelen toewerkt en het streefgewicht bereikt. Voor meer informatie over dit afvalprogramma of de voedseldeskundige kunt u contact opnemen voor een intakegesprek.

Gratis intakegesprek