Afvallen Staphorst

.

Fantastisch Afvallen Staphorst bij Family Fit

Wil je afslanken in Staphorst en omgeving? Je doet het met het succesvolle programma Fantastisch Afvallen Staphorst van Family Fit Sport & Bewegingscentrum. Dankzij de combinatie van bewegen en gezond eten zit je lekker in je vel en kun je toch de leuke dingen in het leven doen. Ga jij de uitdaging aan?

Fantastisch Afvallen Staphorst, dé voeding- en leefstijl cursus

Wil jij voor de rest van je leven je eigen voedingscoach zijn? Afvallen, op gewicht blijven en toch een leuk leven hebben? Volg dan Fantastisch Afvallen Staphorst, dé voeding- en leefstijlcursus van Family Fit Sport- en Bewegingscentrum in Staphorst. Je eet heerlijk, voelt je fit, gezond en energiek en kunt de hele wereld aan.

Is Fantastisch Afvallen het zoveelste ‘wonderdieet’?

Nee, zeker niet. Wij beloven geen wonderen door middel van drankjes en shakes. Fantastisch Afvallen Staphorst bestaat uit eerlijke voedingsadviezen met gezonde, lekkere recepten. Je boekt supersnel resultaat door de unieke combinatie van een uitgebalanceerd dieet, de juiste voedingssupplementen en intensieve persoonlijke begeleiding.

Arie Kok: ‘In tien weken viel ik meer dan vijftien kilo af’

“Jarenlang bleven de kilo’s komen. Dat is omgekeerd sinds ik meedoe aan het programma Fantastisch Afvallen Staphorst van Family Fit. Ik bereikte een geweldig resultaat dankzij een aangepast voedingspatroon en sporten op de Milon Cirkel. Mijn nieuwe eetpatroon is heel goed vol te houden. Nu ben ik vele kilo’s lichter. Daardoor werd alles makkelijker. Het sporten gaat steeds beter en ik voel me echt super.”

Vergeet alles wat je ooit over diëten hebt gehoord!

Ik wil afvallen. Maar hoe? Ons belangrijkste advies: Vergeet alles wat je ooit over diëten hebt gehoord! Fantastisch Afvallen Staphorst is geen dieet, maar een blijvende aanpassing van je leefstijl. En uit ervaring weten wij: heel veel mensen die dit programma hebben gevolgd, voelen zich een stuk lekkerder. Je bruist van de energie om al je dagelijkse activiteiten te ondernemen en natuurlijk om lekker te sporten.

Doe de gratis en vrijblijvende intake

Wil je weten of Fantastisch Afvallen Staphorst iets voor jou is? Kom eens langs voor onze gratis en geheel vrijblijvende intake. We gaan je daarbij wegen en meten en je krijgt van ons voorlichting op maat, passend bij jouw persoonlijke leefstijl, lichaam en doelen. Besluit je om aan de slag te gaan met Fantastisch Afvallen Staphorst, dan krijg je van ons een compleet voedingsprogramma en een sportschema dat geheel is gericht op jouw persoonlijke doelen. Aan de hand daarvan houden wij elke week nauwkeurig jouw voortgang bij.

Wil jij een gratis intakgesprek? Laat dan hieronder je gegevens achter!