Afvallen Hoogeveen

.

Snel en effectief afvallen

Afvallen op een razendsnelle manier zonder hongergevoel? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar met Fantastisch Afvallen is dit wel degelijk mogelijk. Fantastisch Afvallen zorgt er niet alleen voor dat uw doel bereikt snel bereikt wordt, maar ook dat het streefgewicht of einddoel aanhoudt doordat het op een gezonde manier gebeurt. Geen jojo-effect of crash dieet dus!

Daarnaast is Fantastisch Afvallen een allround programma dat gebruik maakt van professionals die persoonlijke begeleiding bieden om u zo goed mogelijk te helpen omdat er echt naar het individu gekeken wordt. Na een uitgebreide intake waarin u voorgelicht wordt en waarbij een profiel geschetst wordt van de persoonlijke doelen en huidige situatie, ontvangt u een volledig programma op het gebied van sport en voeding. Dit laatste dus toegespitst op uw (eind)doelen in combinatie met het huidige gewicht en uw lengte. Zo is het programma voor ieder effectief.

Vermindering cellulitis

Fantastisch Afvallen is een unieke combinatie van de juiste (en lekkere) voedingssupplementen, een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet en goede en persoonlijke begeleiding van professionals. Om die reden kunt u razendsnel afslanken maar daar eindigt het niet. Door het programma krijgt u bijvoorbeeld ook meer energie, wordt de huid verbeterd, vermindert cellulitis, worden probleemzones aangesproken en vet afgedreven zonder dat er sprake is van spierafbraak. Uw lichaam verandert dus zichtbaar van binnen en van buiten en helpt ook nog bij de mentale gezondheid. En dit alles is niet van korte duur, u krijgt met het programma namelijk een gezonde leefstijl aangereikt die makkelijk te onderhouden is. Daarnaast stopt onze hulp ook niet bij het behalen van het streefgewicht en begeleiden wij u ook nog na het dieet met dit te behouden. Kortom, voelt u zich lekkerder, fitter en bomvol energie. Uw afslank doelen worden bereikt en u ontwikkelt een gezonde leefstijl die na het afvalprogramma van Fantastisch Afvallen nog merkbaar zijn. Dus waar wacht u nog op? Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor een intakegesprek.

Gratis intakegesprek