Afvallen Beilen

.

Snel en gezond afvallen

Stelt u zich eens voor: snel afvallen zonder hongergevoel en met een goede dosis energie. Klinkt goed toch? Het beste is nog dat wel degelijk mogelijk is door het afvalprogramma van Fantastisch Afvallen. Wij bieden u dit vooruitstrevende programma, een uniek gegeven in omgeving Beilen.

Het afvalprogramma is allround en helpt naast het opstellen van een sportschema ook met het maken van een voedingsplan. Dit onder begeleiding van professionals.

Na een intakegesprek waarin u voorgelicht wordt over het programma, meten we ook uw lengte en wegen we u om een goed beeld te krijgen van de individuele situatie. Hierbij wordt uiteraard ook besproken wat uw persoonlijke (eind)doelen zijn. Het programma is dus echt toegespitst op het individu en wordt in feite ontworpen per persoon.

Het afvalprogramma van Fantastisch Afvallen bestaat uit de gouden combinatie van de juiste persoonlijke begeleiding, goede voedingssupplementen en een uitgebalanceerd dieet. Door deze combinatie ontwikkelt u tevens een gezonde levensstijl die niet alleen tijdens het dieet aanhoudt maar ook daarna. Het programma houdt namelijk niet op zodra het streefgewicht behaald is! Voor een jojo-effect hoeft u dus ook niet bang te zijn.

Hoewel dit al heel wat voordelen van het afslankprogramma zijn, zijn er nog een aantal bijkomende effecten te noemen die positief voor u en uw gezondheid zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Afname van cellulitis
  • Verbetering van de huid
  • Vetafdrijving
  • Aanpak van probleemzones
  • Zichtbare lichamelijke verandering
Uw lichaam verbetert dus zowel van binnenuit naast het feit dat het van buiten ook zichtbaar is. En nogmaals: dit stopt niet na het dieet! Wij helpen u ook nog daarna met het behouden van het streefgewicht.

Klinkt dit als muziek in uw oren? Wacht dan niet langer en vraag een intakegesprek aan.

Gratis intakegesprek